Све категорије
O nama

O nama

Почетна> O nama

Профил компаније

Зхејианг Леинуо Тектиле Тецхнологи Цо., Лтд. основан 2003. године, налази се у граду Зхуји, провинција Зхејианг, који покрива површину од 12862.20 квадратних метара са грађевинском површином од 38,064.47 квадратних метара.

Компанија се углавном бави производњом и продајом ДТИ, СЦИ (ваздушни/механички), РЦИ (латекс/ Спандекс).Можемо да обезбедимо висококвалитетне сировине различитих спецификација за памучне чарапе, свилене чарапе, бешавни доњи веш, рукавице, тканине за одећу и други текстил. Имамо 8 напредних машина за еластично додавање, 1 машину за облагање предива, 21 машину за намотавање бубња, 120 машине за механичко облагање предива, 26 машина за гуму од спандекс гуме и 5 машина за гуму од латекса.

Компанија има више од 10 година искуства у производним услугама, професионалну технологију производње и квалификоване индустријске раднике. Успоставили смо дубоку стратешку алијансу са најлон, полиестер, добављачи спандекса, посебно дистрибутер лицра. Да промовишемо инжињеринг нових производа са предузећима за чарапе и машине, такође имају добру репутацију водећи тренд развоја у индустрији.

Компанија се налази у брзом извозу, а погодан транспорт омогућава брзу испоруку на време. Потребно је 1.5 сати до луке Нингбо, 2.5 сата до луке Шангај, 45 минута до међународног аеродрома Хангџоу Ксиаосхан, 20 минута до међународног аеродрома Иву и 2.5 сата до међународног аеродрома Шангај Пудонг.

Дуги низ година смо базирани на већим тржиштима плетења и текстила у Зхејиангу, Јиангсуу, Лиаонингу, Јилину, Тајвану и продаји у Европи, Сједињеним Државама, југоисточној Азији и другим земљама.

Придржавамо се стратегије развоја зелене ниске емисије угљеника и заштите животне средине. Увек инсистирајући на пословној филозофији 'усредсређеној на купца', да створимо предузеће које штеди ресурсе и чува животну средину са политиком квалитета 'квалитета напредне технологије и континуирано задовољавање купаца'.

историја

Сертификати

ГРС
ГРС
ГРС
Сертификати
Сертификати
Сертификати
Сертификати
Сертификати
Сертификати